Izrada svih vrsta plakara po Vašoj meri

Kako Vaši plakari ne bi bilo samo mesta za odlaganje Vaše garderobe već deo jedne lepe priče, kojoj ste dodali novi detalj, potrebno je da sarađujete sa stručnjacima u svom poslu koji će shvatiti Vaše zamisli i maksimalno Vam pomoći u realizaciji istih.
U današnje vreme plakari, bilo da se radi o standardnim, američkim, ugradnim ili bilo kojim drugim, ne predstavljaju samo neophodnost kada je skladištenje stvari u pitanju, već i estetski detalj koji može u znatnom meri da doprinese lepom izgledu Vaše spavaće sobe. Verovatno niste ni svesni toga koliko puta dnevno, u toku meseca i godine zavirite u Vaš plakar, tražeći određeni komad odeće. Sa smenom godišnjh doba, police i vešalice u ormaru se prazne, pričajući uz put svaka svoju priču. Kao takve iste treba da Vas služe godinama i da dele sa Vama lepe uspomene.
Dakle, pored estetike pri odabiru i konstrukciji plakara mora se misliti na funkcionalnost, prostranost i skladnost. Bilo da unapred znate sa koliko komada odevnih predmeta raspolažete ili nameravate da raspolažete, ili se pak želite obezbediti za budućnost stvarajući dovoljno prostora u istom za novine koje će uslediti, važno je da se pobrinete da svaka pregrada, vešalica, fioka ipolica u Vašem plakaru ima svoje mesto i namenu. Bez suvišnih detalja i nepotrebnosti.

Pozovite  064 681 6681 za procenu i izradu Vaše kuhinje!

Zapravo vrlo je jednostavno. Poverite Vaše zamisli stručnom stolarskom timu Bližnjaković koji je spreman da Vam izađe u susret pri svim segmentima izrade plakara iz Vaših snova. Opremajući Vaš dom od poda do plafona, vrsni stolari iz porodice Bližnjaković se maksimalno trude da ispoštuju Vaše želje, stil koji preferirate i obezbede Vam vrhunski kvalitet po povoljnoj ceni.
Dobro dizajnirani, konstruisani i izrađeni plakari, omogućiće Vam da sve svoje stvari držite na jednom mestu i lako pronalazite odeću koju želite. Skraćujući Vam znatno vreme neophodno za spremanje za izlazak iz kuće i odlazak na posao isti će postati Vaš saputnik na putu ka dobrom raspoloženju i uspešnom danu.