Izrada pločastog nameštaja prema Vašim kreativnim idejama

Napredak tehnologije kada je uređenje stanova i kuća u pitanju doveo je do toga da je danas moguće gotovo sve što pojedinac zamisli sprovesti u delo i to u veoma kratkom roku. Širok spektar materijala, oblika, boja i dezena, omogućavaju Vam da pustite mašti na volju i uredite svoj dom po Vašoj meri. Međutim i pored mehanizacije koja značajno pojednostavljuje stvari, čovekova ruka ipak ne može biti zamenjena. Njeno umeće daje običnom komadu drveta posebna svojstva i neverovatan izgled.

Ono što iskusni stolar sa dve ruke može da napravi, gotovo da ni jedna mašina na svetu ne može verno da oponaša. U velikom broju slučajeva standardan (klasičan) nameštaj jednostavno ne zadovoljava potrebe pojedinca ili porodice. Bilo da svojim oblikom, dizajnom, kvalitetom ili funkcijama, ne ispunjava očekivanja istog ili da je jednostavno neukolopiv u prostor kojim raspolažu, pojedinci se nađu pred pitanjem „šta uraditi sa idejom koju ne možemo da realizujemo?“.

Kako bi Vašoj kreativnosti izašao u susret stolarski tim Bližnjaković Vam nudi izradu kreativnog – zanimljivog nameštaja, koji ne možete da pronađete u salonima nameštaja a koji savršeno odgovara Vašim potrebama. Ne ograničavajući Vašu maštu i prilagođajavući se Vašim željama, stolari sa iskustvom će učiniti sve da Vaše ideje postanu udobni, komforni, korisni i stilski elementi u Vašem domu.

Dobro iskorišćen i dobro uklopljen u celinu koju imate na raspolaganju Vaš kreativni nameštaj svakako će predstaviti deo Vas. Zašto biste pristajali na kompromise kada može da bude po Vašoj želji i meri?
Sve što Vam je potrebno je da imate jasnu sliku o tome šta želite, a mi ćemo se pobrinuti za dobar plan izrade. Stolarski tim Bližnjaković Vaše snove pretvara u stvarnost.

Pozovite  064 681 6681 za procenu i izradu Vaše kuhinje!

Pre svega Vas veoma pažljivo slušamo, kako bi verno ispoštovali svaku Vašu ideju. Cilj nam je da iskoristimo u potpunosti prostor kojim raspolažete i učinimo da Vaš nameštaj bude izrađen baš po Vašoj meri. Ukoliko imate bilo kakve dileme po pitanju izgleda, dizajna, kombinacije, materijala ili bilo čega drugog vezanog za Vaše budući nameštaj, rado ćemo Vam izaći u susret i nastojati da Vam damo najbolje odgovore, koji će Vam pomoći da shvatite šta zapravo želite i šta Vam treba.

Stolarski tim Bližnjaković se prilikom izrade nameštaja po Vašoj meri oslanja na poznate svetske brendove kada je materijal u pitanju, što Vam garantuje za kvalitet, dugotrajnost i lep estetski izgled dobijenih elemenata.

Sa zadovoljstvo ćemo biti deo Vaše svake naredne priče. Mali podsetnik iz senke da stvarate sa ljubavlju prostor za sebe i svoje najmilije.