Izrada kuhinja po meri i trpezarija 064 681 6681

Da li ste ovde zato što tražite kuhinju koja će biti povoljna, funkcionalna, estetski lepa i baš po Vašoj meri?

Ukoliko želite ove stvari, na pravom ste mestu. Stolar Bližnjaković je sinonim kvaliteta pri izradi kuhinja po meri, od univera i medijapana.

Univer kuhinje:

*Cena zavisi od dezena materijala koji želite

Medijapan kuhinje:

*cena zapravo zavisi da li medijapan lakiramo mat ili sa visokim sjajem

Pitate se koja je razlika izmedju univera i medijapana, jednostavno je. Medijapan je nesto kvalitetniji i zahteva završnu obradu, dakle farbanje, furniranje, laminiranje.

Najbolja stvar u svemu?! Pozovite nas za besplatne konsultacije! 

Mi ćemo doći do Vas, uzećemo mere, popričati o Vašim zamislima i željama, sugerisati ako Vam je potreban savet i sve to bez ikakve obaveze sa Vaše strane.

Ako se odlučite da smo upravo mi ti koji će praviti Vašu kuhinju – odlično, krećemo odmah! Ukoliko ipak ne, ne brinite, slobodno nas nazovite kada budete imali neki drugi projekat u budućnosti. Jednostavno, tu smo za Vas.

Pozovite  064 681 6681 za procenu i izradu Vaše kuhinje!

Anđa SpasojevićBaka

Divni ste! Ostala sam sama pre 10 godina, a penzije su male... Pa kome jedna baka da se obrati. Ne znam šta bi radila da vas unuka Ana nije našla na kompjuteru. Kuhinja je prelepa, uvek ste dobrodošli da se počastite. Žao mi je što ne mogu vam dam mnogo više jer zaslužujete!

Luka RadekaDirektor ISLogic d.o.o

Iskreno, nadmašili ste naša očekivanja. Mi smo mlada firma i budžeti su takvi kakvi su, nema mesta razbacivanju. Ali nije sve u novcu, ono čime ste nas najviše "kupili" je odnos prema nama. Ništa vam nije teško, na svako pitanje odgovorili, svaku sumnju otklonili. Imate u nama vernog mušteriju!

Sonja LambićStudent

Čika Radenko koja ste vi faca! Najjači ste! Hvala što ste istrpeli sve moje tikove, znam da umem da budem teška hahaha. Sami ste krivi, mogli ste da prećutite šta sve možemo da uradimo. Od srca hvala! Svi bi sada sobu kao moju, a tata kaže zvaće vas za kuhinju, hoće neki popust hahaha 🙂

Naše kuhinje po meri predstavljaju rešenja napravljena da se savršeno uklope u Vaš enterijer

Mesto u svakom domu koje ne služi samo za pripremu hrane, već za povezivanje sa porodicom na jednom sasvim posebnom nivou. Funkcionalna kuhinja u kojoj Vam je pre svega zadovoljstvo da provodite vreme, ne samo da će doprineti tome da pravite najukusnije specijalitete, u kojima  ćete uživati u krugu porodice i dragih prijatelja, već će postati vrlo lako i Vaše omiljeno mesto u kući. Kuhinje i trpezarije su naime, mesta koja drže porodicu na okupu, jer u savremenom dobu u kom danas živimo, nedostatak vremena za drage ljude je realnost sa kojom se nevoljno suočavamo, pa su zajednički obroci retkost kojoj se pridaje pažnja. Upravo iz tog razloga priprema i serviranje hrane treba da Vam predstavljaju zadovoljstvo, a isto ćete postići samo ako je prostor u kom se sve to dešava po Vašoj želji i meri.

Rešenja po pitanju dizajna i izrade kuhinja i trpezarija koja stručni stolarski tim Bližnjaković ima da Vam ponudi oplemeniće Vaš dom i ispuniti ga toplinom. Savršeno dizajnirana kuhinja i trpezarija daće Vam sigurno novu energiju za svaki naredni kulinarski izazov koji pred sebe postavite, a najviše ćete uživati u osmesima voljenih osoba dok zajedno delite obroke spremljene s ljubavlju.

Pozovite  064 681 6681 za procenu i izradu Vaše kuhinje!

Pre svega Vas veoma pažljivo slušamo, kako bi verno ispoštovali svaku Vašu ideju.Cilj nam je da iskoristimo u potpunosti prostor kojim raspolažete i učinimo da Vaša kuhinja i trpezarija budu izrađene baš po Vašoj meri. Ukoliko imate bilo kakve dileme po pitanju izgleda, dizajna, kombinacije, materijala ili bilo čega drugog vezanog za Vašu buduću kuhinju i trepezariju, rado ćemo Vam izaći u susret i nastojati da Vam damo najbolje odgovore, koji će Vam pomoći da shvatite šta zapravo želite i šta Vam treba.

Npr. dobra organizacija kuhinjskih elemenata ne samo da će Vam skratiti vreme koje provodite spremajući obroke za svoju porodicu, već će Vam postati dobar saveznik u Vašim kulinarskim poduhvatima. Trpezarijski deo skoro svake porodice ima svoje tajne i priče koje verno čuva. Ukoliko Vam boravak u istom predstavlja prijatnost a ne napor, te tajne i priče su Vam sigurno još draže, na šta je posebno potrebno obratiti pažnju.

Stolarski tim Bližnjaković se prilikom izrade kuhinja i trpezarija po Vašoj meri oslanja na poznate svetske brendove kada je materijal u pitanju, što Vam garantuje za kvalitet, dugotrajnost i lep estetski izgled dobijenih elemenata.

Sa zadovoljstvo ćemo biti deo Vaše svake naredne priče. Mali podsetnik iz senke da stvarate sa ljubavlju prostor za sebe i svoje najmilije.