Izrada pločastog nameštaja po Vašoj meri

Pojam „pločasti nameštaj“ postao je višestruko koršćen za opis proizvoda koji su nastali odvajanjem komadića drveta i njihovog spajanja pod pritiskom uz dodavanje sintetičkih smola, mineralnih vezivnih agenata i drugih derivata. Ovi prateći materijali služe naime za poboljšanje kvaliteta i mehaničkih osobima pločastima materijala. Iako se i dalje dobar deo nameštaja u svetu pravi od punog drveta, koje ima svojih prednosti, pločasti materijali su po mnogim stvarima u vođstvu i zauzimaju zasluženo mesto na lestvici najkorišćenijih materijala za izradu nameštaja u svetu.

Njihova prednost u odnosu na drvo je u tome što poseduju homogenu strukturu i stabilnije ponašanje prilikom obrade. Prirodno drvo čoveka ograničava vrlo često po pitanju dimenzija i iskorišćenosti sirovine. Pločasti materijali proširili su spektar proizvoda koji su mogući za izradu, upravo zahvaljujući svojim dimenzijama i mogućnosti iskorišćenja. Takođe povoljnija cena u odnosu na puno drvo, dovela je do toga da se sve veći broj ljudi širom sveta okreće ka pločastom nameštaju. Drvna industrija je doživela veliki procvat pri otkriću i upotrebi pločastog nameštaja.

Pod pojmom pločastih materijala se podrazumeva – univer, sirova iverica, šper ploča, lesonit, medijapan…

Pozovite  064 681 6681 za procenu i izradu Vaše kuhinje!

Stolari porodične firme Bližnjaković mogu da Vam ponude izradu pločastog nameštaja po Vašoj meri u vidu – kuhinja, trpezarija, kreteva, radnih stolova, cipelarnika, pultova, komoda, ormarica itd. nezavisno od toga da li je reč o stambenim ili poslovnim prostorima, svoje znanje i iskustvo stolarski tim, iza kog je neizmerno iskustvo, primenjuje kako bi uneto toplinu, komfor, funkcionalnost i prijatnost u prostor kojim raspolažete.

Kada je reč o nabavci materijala, bilo da istu poverite nama ili odlučite da to obavite lično, mi Vam možemo izaći u susret i predočiti najefikasnija rešenja za pločasti nameštaj koji pranirate da projektujete. Sarađujemo sa renomiranim firmama koje je bave prodajom pločastog materijala, za čiji Vam kvalitet apsolutno garantujemo.

Bilo da Vam odgovaraju standardne dimenzije ili vam je potreban nameštaj od pločastog materijala po meri, srdačno ćemo Vam izaći u susret i skrojiti priču baš po Vašoj meri. Maksimalno iskorišćenje prostora i lep estetski izgled – prioriteti su kojima težimo.