O nama

U duhu starih zanatlija, vrsnih majstora u svom poslu, stolari iz porodice Bližnjaković prenose svoje znanje i iskustvo sa kolena na koleno, sa ciljem da svaka sledeća generacija bude bolja od prethodne, da donese i unese nešto svoje, individualno, ali i da neguje porodičnu tradiciju. Veliko znanje, stečeno godinama napornog rada, učenje od najboljih u ovom zanatu i u svakom trenutku spremnost prilagođavanja novinama i zahtevima tržišta sa akcentom na očuvanje starih načina obrade drveta i izrade nameštaja, čine porodicu Bližnjaković jednom od najistaknutijih u svom poslu.

Sertifikat 20 godina iskustva stolarije Bližnjaković

Projektovanje, dizajn, izrada nameštaja po Vašoj želji i meri.

Prikaz stolara u radu

Kako ne bi sami sebe hvalili dozvoljavamo našim delima da govore umesto nas. Bili smo deo velikih i malih projekata, uređenja stanova, kuća i poslovnih prostora. Započevši sa radom kao mala porodična firma, vremenom smo se razvijali i sa ponosom možemo da istaknemo da nijedan zahtev naših klijenata nije ostao neispunjen. Nastojimo da se neprestano usavršavamo, jer smatramo da je od izuzetne važnosti ići u korak sa vremenom.

Posmatramo Vaš dom kao Vašu malu oazu mira i zadovoljstva, a samim tim tako mu i pristupamio, sa željom da našim radom ne narušimo njegovu harmoniju. Sve Vaše ideje i zamisli koje imate kada je uređenje prostora u kom živite u pitanju, sprovodimo u delu na profesionalan, odgovoran i veoma precizan način. Tu smo za Vas pri svim segmentima posla – od ideje do realizacije.

Reč – dve o zanatu kojim se bavimo. Iako deluje poprilično jednostavno, zapravo je vrlo složen i obuhvata široku paletu najrazličitijih proizvoda. Bavimo se izradom svih vrsta pločastog nameštaja – od kuhinja, preko plakara, cipelarnika, radnih stolova, pultova, ormara, pa sve do elemenata za dečiju sobu.

Naš osnovni cilj je da svojim predanim radom pre svega opravdamo Vaše poverenje i zadovoljimo Vaše potrebe za funkcionalnim, dugotrajnim, pristupačnim i estetski lepim nameštajem.